Skip to main content

De Iraanse Nederlandse fotograaf Afsaneh Ghafarian Rabe’i, bewoonster van Startblok Elzenhagen, schoot vorige maand het diverse gezicht van Startblok Elzenhagen. Op het Startblok Elzenhagen Festival was er een mooie eerste expositie van de geselecteerde portretten. We gaan ze nu ook hier delen!

“I CAN AND I WILL”

We starten met de vrolijke Sogol Khoshbash, geboren in Teheran, die bij ons de volgende quote achterliet ‘I can and I will’. Haar droom is om arts te worden!

“FREEDOM!”

“Freedom!” antwoorden Haben toen we hem vroegen wat hij mooi en belangrijk vindt in het leven. Haben, een Eritrese jonge jongen, nu alweer 3 jaar in Nederland. Welkom Haben, welkom op Startblok Elzenhagen!

“HAPPINESS OFTEN SNEAKS IN THROUGH A DOOR YOU DID’NT KNOW YOU LEFT OPEN”

Ariadni Kalemis, half Grieks, houdt van reizen en zo’n beetje alles wat creatief is. Ze is lief, gangmaakster op Startblok Elzenhagen en maakt onwijs mooie foto’s! Ze heeft drie afgeronde opleidingen op haar naam staan, de kapperschool, theateropleiding en media informatie en communicatie en liet deze mooie quote bij ons achter.

“I CAN’T BE A SINGULAR EXPRESSION OF MYSELF
THERE’S TOO MANY PARTS, TOO MANY SPACES
TOO MANY MANIFESTATIONS, TOO MANY LINES
TOO MANY CURVES, TOO MANY TROUBLES
TOO MANY JOURNEYS, TOO MANY MOUNTAINS
TOO MANY RIVERS, SO MANY”

Fatmata, het mooiste meisje van Startblok! Ze is Nederlands, Sierra Leoons, Arubaans en geboren in Amsterdam. Ze heeft kunst gestudeerd en is goed in schrijven. Haar droom is om haar hele leven creatief bezig te blijven, een eigen huis te bouwen en pleegmoeder te worden.

“LIVE LIFE”

Ibrahim, geboren in Alkhalaf in Syrië. Ibrahim woont sinds april in Startblok, houdt van honden, is gek op bakken (taarten, brood, koekjes) en heeft twee rechterhanden. Hij doet regelmatig klusjes voor zijn buren en zal binnenkort (inshallah) deel zijn van het zelfbeheer team van Startblok Elzenhagen!

“DOE WAT GOED VOELT, WANT KEUZES MAKEN DE MENS”

Youssra Aalbers, impulsief, prettig gestoord, behulpzaam, eerlijk en altijd positief. Pedagogiek afgerond en sinds ze een pen kan vasthouden schrijft ze verhalen, gedichten, liedjes, quotes.

“REALITY IS WRONG, DREAMS ARE FOR REAL”

Tom van der Horst, geboren in Maarbracht, vrolijk, druk en een ongelofelijke goede graffiti artiest! Hij is groot fan van het werk van M.C. Escher, heeft 2,5 jaar gereisd door Azië en Australië en zet sinds kort tatoeages.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.