Skip to main content

Sinds januari is Rebekka aan de slag gegaan voor Startblok Elzenhagen als medewerker debiteurenbeheer vanuit Eigen Haard. Rebekka heeft Sociaal Juridische Dienstverlening aan de HvA gestudeerd. Hiervoor heeft ze gewerkt als beschermingsbewindvoerder. Op het Starblok zal je haar tegenkomen in het kantoor. Ook is zij bij de sleutel-afgifte geweest, ook bij de volgende sleutel-afgiftes zal ze er zijn!

Wat doe je precies als medewerker debiteurenbeheer?  
Als mensen vragen hebben over de huur of als het niet lukt om huur te betalen kunnen de bewoners bij mij aankloppen. We zullen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wil samen met de bewoner voorkomen dat er huurachterstand ontstaat. 

Hoe kunnen de bewoners jou vinden?
Ik zal nauw samenwerken met Anniek, beheerder huurzaken en administratie op Startblok Elzenhagen. Zij kan mij benaderen als zij iets signaleert. Daarnaast zal ik aanwezig zijn op Startblok Elzenhagen. Bewoners kunnen dan direct aan mij vragen stellen. 

Wanneer ben je op kantoor?
De volgende data zal ik op het Startblok Elzenhagen kantoor te vinden zijn, van 09:00 tot 16:00 uur. Eind februari zal ik weer nieuwe data communiceren via de social mediakanalen en de website van Startblok Elzenhagen. 

  • 17 april
  • 9 mei 

Heb je vragen omtrent je huur? Begrijp je een bepaalde aanslag niet? Trek aan de bel, kom langs op kantoor of stuur een e-mail naar Anniek: info@startblokelzenhagen.nl