Skip to main content

Voor wie

Startblok Elzenhagen is voor iedereen van 18 tot en met 27 jaar die graag maatschappelijk betrokken is en iets wil bijdragen aan zijn eigen woonplek. De 540 woonunits bieden ruimte voor 270 jonge statushouders en 270 werkende jongeren, studenten en net afgestudeerden. Iedereen brengt eigen levenservaring en kennis met zich mee. Samen vormen deze jongeren van diverse afkomst een community waarin ieders eigen inbreng voorop staat.

Building a future together!

Eigen initiatief voorop

Als je samen aan de toekomst wilt werken, dan is het belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een omgeving waarin alle bewoners zich thuis, gewaardeerd en gesteund voelen. Startblok moet vooral een plek worden waar iedereen elkaar inspireert om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Dit doe je als bewoners zelf: alleen de bewoners kunnen met elkaar een gemeenschap opbouwen. Daarom werken we in Startblok Elzenhagen met zelfbeheer en zelforganisatie.

Wanneer mag ik mij aanmelden?

  • Je bent tussen de 18 tot en met 27 jaar oud.
  • Je staat ingeschreven bij Woningnet (selecteren gebeurt op basis van wachttijd én motivatie).
  • Je bent maatschappelijk betrokken en wordt enthousiast van het idee achter Startblok.
  • Je bent student (MBO/HBO/WO), werkt al of bent op zoek naar werk en kunt aantonen dat je niet meer dan €38.035,- bruto per jaar verdient.
Zelf beheren
Word bewoner