Skip to main content

Aanmelden

Schrijf je in voor de informatiedagen!

Wanneer er woningen vrij komen op Startblok Elzenhagen, plaatsen wij deze op Woningnet. Op Woningnet kunnen twee type advertenties online staan. Kies het juiste type woning.

Woning 20m²

  • Je bent niet ouder dan 22 jaar op de ingangsdatum van jouw huurcontract (in verband met het aanvragen van huurtoeslag).

Nu niet beschikbaar

Woning 25m²

  • Je bent minimaal 23 jaar en niet ouder dan 27 jaar op de ingangsdatum van jouw huurcontract (in verband met het aanvragen van huurtoeslag).

Nu niet beschikbaar

Aanmelden gaat als volgt

Stap 1

Controleer of jij voldoet aan de voorwaarden* om in Startblok Elzenhagen te mogen wonen.

Stap 2

Als je nog niet staat ingeschreven, schrijf je dan in voor Woningnet*.

Stap 3

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst. Wanneer woonruimte beschikbaar komt, dan publiceert Startblok een advertentie op Woningnet met daarin informatie over de woning. De advertentie heeft de naam J.H. Hisgenpad. Startblok heeft twee verschillende grootte woningen (20m2 en 25m2). Voor elke grootte staat een aparte advertentie online. Via deze advertentie kun jij jezelf aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Afhankelijk van je wachttijd word je wel of niet uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

Stap 4

Bezoek de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alles te horen over Startblok Elzenhagen. Wat kun je verwachten? En wat verwachten wij van jou? Om je verder te kunnen aanmelden is het verplicht een informatiebijeenkomst te bezoeken.

Stap 5

Nog steeds interesse? Via een motivatieformulier dat je van ons ontvangt na het bezoeken van de informatiebijeenkomst, vertel jij ons waarom je gemotiveerd bent om in Startblok Elzenhagen te komen wonen. Op basis van dit formulier word je wel of niet geselecteerd voor een woning.

Stap 6

Geselecteerd? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging om jouw huurcontract te komen tekenen. We vragen je ook een scan van jouw paspoort en meest recente inkomensverklaring*** klaar te leggen.

Stap 7

Voordat je in je nieuwe woning trekt word je uitgenodigd voor een welkomstgesprek. Hier leer je het zelfbeheer kennen en krijg je praktische informatie over wonen in Startblok Elzenhagen. Ook ontvang je hier je sleutel.

Stap 8

Tijd om te verhuizen!

Stap 9

Zoek je gangmaker op en verken samen met je nieuwe buren Startblok Elzenhagen.
Woonruimtes